Muutoksia Sininauha Oy:n johdossa: Kimmo Karvonen jättäytyy toimitusjohtajan tehtävästä

Sininauha Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Karvonen jättää tehtävänsä Sininauha Oy:n toimitusjohtajana. Muutos liittyy Sininauhasäätiön ja Sininauha Oy:n tiivistyneempään yhteistyöhön.

”Teimme päätöksen ilman dramatiikkaa ja hyvässä yhteishengessä. Aloite tähän tuli minulta. Yhteistyön tiivistyessä toiminnan on järkevämpää jatkua yhden johtajan mallilla”, kertoo Kimmo Karvonen.

Päätös on vahvistettu Sininauha Oy:n hallituksen kokouksessa torstaina 13.4.2017. Sininauha Oy:n toimitusjohtajan tehtävät siirtyvät Sininauhasäätiön toimitusjohtaja Henri Pelkoselle. Sininauha Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Marianne Heikkilä.

”Hallitus kiitti Karvosta lämpimästi hyvin tehdystä työstä. Karvosen johdossa Sininauha Oy on kasvanut merkittäväksi tuetun asumisen palvelujen tuottajaksi, joka tunnetaan paitsi pääkaupunkiseudulla, myös laajemmin Suomessa”, Henri Pelkonen tiivistää.

Muutos astuu voimaan heti. Työ Sininauha Oy:ssä jatkuu tavalliseen tapaan.

”Sininauha Oy jatkaa itsenäisenä toimijana, osana Sininauhasäätiö-konsernia”, Pelkonen kertoo.”Tulevaisuudessa teemme konsernina yhä tiiviimpää yhteistyötä ja luomme toiminnallemme yhteisiä strategisia tavoitteita.”

”Tavoitteena on jatkossakin kehittää Sininauha Oy:n prosesseja ja palvelutuotantoa eteenpäin. Tarkoitus on edelleen vahvistaa jalansijaamme erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla sekä Turun seudulla Varsinais-Suomessa.”

 

Lisätietoja:

Henri Pelkonen

henri.pelkonen@sininauha.fi,

p. 050 414 7998.

 

Kimmo Karvonen

kimmo.karvonen@sininauhakoti.fi

p. 040 505 2158