Sininauha Oy hakee asumisohjaajaa ja palveluohjaajaa Helsingin toimipisteisiin

Sininauha Oy hakee työntekijöitä Helsingin toimipisteisiinsä.

Haussa on sekä (toistaiseksi voimassaolevaan työuhteeseen) asumisohjaaja että (määräaikaiseen työsuhteeseen) palveluohjaaja.

 

Sininauha Oy etsii asumisohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asumisohjaajana keskeisiä tehtäviäsi on toimia asiakkaan omaohjaajana, ohjata ja tukea aktiivisesti asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa, osallistua koko yksikön toimintaan ja kehittää sitä moniammatillisen työryhmän jäsenenä.

Etsimme elämänmyönteistä sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka  osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Lisäksi tarvitaan aloitteellisuutta, itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tai vastaavaa aikaisempaa kouluasteen tutkintoa. Odotamme, että omaat muutaman vuoden työkokemuksen. Arvostamme mahdollista aiempaa kokemusta päihde- ja mielenterveystyössä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä, hyviä työkavereita sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkka on G21, lisäksi erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa. Työn voi aloittaa toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa 1.11.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lisätietoja antavat palvelupäällikkö Jari-Juhani Helakorpi, puh. 040 7498 105, ja Piia Kotoaro, puh. 046 6027 105, sähköposti  etunimi.sukunimi@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 15.10.2017 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen.

 

Sininauha Oy etsii palveluohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme Helsingissä sijaitsevaan asumispalveluyksikköön sosiaalialan palveluohjaajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 09.10.2017- 31.01.2018.

Asumispalveluyksikössä tarjotaan tuettua asumista helsinkiläisille pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Yksikön yhteydessä toimii kaikille avoin, STEA:n tukema matalan kynnyksen päiväkeskus.

Palveluohjaajana keskeisiä tehtäviäsi on kartoittaa asiakkaiden sosiaalisen tuen tarve, ohjata ja tukea asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaalialan näkökulmasta, palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö, osallistua koko yksikön toimintaan ja kehittää sitä työryhmän jäsenenä

Etsimme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustava ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti.  Lisäksi tarvitaan innovatiivisuutta. Arvostamme palvelujärjestelmän tuntemista sekä muutaman vuoden työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä. Tehtävässä edellytetään sosiaalialan koulutusta kuten sosionomi (AMK) tai vastaava.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä, hyviä työkavereita sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Työ on pääosin päivätyötä. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G23, lisäksi erityisosaaminen voidaan huomioida palkkauksessa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lisätietoja antavat palvelupäällikkö Jari-Juhani Helakorpi, puh. 040 7498 105, ja palveluvastaava Johanna Helander, 040 3578 937, sähköposti etunimi.sukunimi@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 8.10.2017 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen.