Sininauhaliitto hakee viestintäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Haemme vaikuttamistyöstä kiinnostunutta viestintäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat työssäsi liiton ulkoisen ja sisäisen viestinnän johtamisesta ja Sininauhaliiton brändin kehittämisestä.

Johtoryhmän jäsenenä huolehdit, että liiton strategiset sisällöt tavoitetaan viestinnällisesti. Toimit yhdessä avoimesti johdon, esimiesten ja asiantuntijoidemme kanssa.

Kehität myös viestintää jäsenyhteisöjemme suuntaan ja vastaat yhdessä talouspäällikön kanssa varainhankinnan suunnittelusta.

Odotamme, että

- sinulla on hyvä organisointikyky

- sinulla on nykyaikainen käsitys siitä, miten organisaatio viestii ja tukee asiantuntijoitaan olemaan esillä

- hallitset monikanavaista viestintää

- sinulla on käsitys median toiminnasta

- sinulla on näkemys siitä, miten keskusliitto voi tukea jäsenyhteisöjään viestinnällisesti

- sinulla on korkeakoulutus

Arvostamme, että

- sinulla on jo kokemusta viestinnän johtotehtävistä

- olet rohkea ja kykenevä verkostoitumaan ja halua esiintyä

- sinulla on sosiaali- ja terveyspuolen tuntemusta ja käsitys jäsenyhteisöjemme asiakaskentästä

- olet avoin ja keskusteleva

- sinulla on aktiivinen ja myönteinen työote

Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään 4.7. 2017 mennessä tämän sähköisen hakulinkin kautta. Olemme yhteydessä haastateltaviin. Tehtävä alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Sininauhaliiton toiminnanjohtaja Teemu Tiensuu 040 5520 495 ti 27.6. klo 12-16 ja pe 30.6. klo 9-11.

 

Sininauhaliitto on valtakunnallinen sadan jäsenyhteisön keskusjärjestö, joka toimii valtakunnallisena vaikuttajana ja asiantuntijana. Liiton ja sen jäsenyhteisöjen erityisosaamista ovat päihde- ja pelihaitat, riippuvuudet, mielenterveysongelmat, pitkäaikaisasunnottomuus sekä sosiaalinen työllistäminen. Toimintamme pohjaa kristilliseen ihmiskäsitykseen: jokaisen elämä on arvokas ja ainutlaatuinen, kaikilla on oikeus toivoon, armoon ja anteeksiantoon.

 

 

Haemme vaikuttamistyöstä kiinnostunutta viestintäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat työssäsi liiton ulkoisen ja sisäisen viestinnän johtamisesta ja Sininauhaliiton brändin kehittämisestä.

Johtoryhmän jäsenenä huolehdit, että liiton strategiset sisällöt tavoitetaan viestinnällisesti. Toimit yhdessä avoimesti johdon, esimiesten ja asiantuntijoidemme kanssa." data-share-imageurl="">